Om oss

Bedriftsutvikling AS ble etablert sommeren 1999 av Brynjar Elde som tidligere var partner i Bedriftskompetanse AS. 

Våre  primære arbeidsområder er strategisk ledelse/strategiprosesser, diskusjonspartner for bedrifter og myndigheter, styrearbeide og styrerepresentasjon, ledelse, restrukturering – og omstilling av bedrifter, selskapsetablering, budsjettering, regnskapsanalyse – og regnskap.

 

Vi har betydelig erfaring innenfor bransjer som entreprenør, skipsverft, fiskeri- og trålvirksomhet, restaurantdrift, detaljhandel, eiendomsetablering og drift, IT- og reklamebransje.

 

Selskapets aktivitet er i dag er hovedsaklig innen eiendomsforvaltning (kontraktstegning, drift, regnskap, fordeling felleskost), entreprisevirksomhet (bygg og anlegg), etablering av nye selskaper, budsjettering, regnskapsføring, samt drift og samtalepart for virksomheter, restaurantdrift mm. 

Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap og fører regnskap for forskjellige typer bransjer/organisasjoner. 

Teamet

Processed with VSCO with a5 preset

Brynjar Elde

Daglig Leder

brynjar.elde@bedriftsutv.no
916 62 390

Brynjar er siviløkonom med tilleggsutdannelse innen forretningsjus (UiO),ledelsesutvikling, styreledelse og regnskap. Han har erfaring som adm.dir., økonomidir. , selvstendig næringsdrivende og aksjonær i bransjer som eiendom, bioteknolog, regnskap mm. Elde har over 35 års erfaring fra ledende stillinger i norsk næringsliv og er aksjonær og Daglig leder i Bedriftsutvikling AS.